Gedrags- en drijfverenanalyse

Een gedrags- en drijfverenprofiel geeft inzicht in je gedragsvoorkeuren en je drijfveren en helpt je om heldere keuzes te maken in je leven en loopbaan, te vertrouwen op je natuurlijke talenten en je te ontwikkelen in je persoonlijke effectiviteit. De gedrags-en drijfverenanalyse die door KLEUR! in de meeste ontwikkelingstrajcten wordt ingezet is het TSI – Persoonlijke Stijl en Motivatie Profiel. Na verstrekking van een code en het invullen van de vragenlijsten wordt een ruim 40 pagina’s tellend persoonlijk rapport gegenereerd dat als basis dient voor het formuleren van persoonlijke ontwikkel- of loopbaanstappen. De TSI-profielen zijn de meest uitgebreide, meest complete en meest accurate gedrags- en drijfverenprofielen die op deze markt voorhanden zijn.

 

Ervaringen van klanten met de gedrags- en drijfverenanalyse

 

“Zit je vast en weet je niet goed hoe je eruit moet komen? Ik ben Derk Veltrop werkzaam bij KPN en heb in zo’n situatie gezeten. Op advies van mijn manager heb ik me aangemeld bij Sandra. Na het intakegesprek wist ik het zeker: ik ga me aanmelden bij dit coachingsbureau.

 

Vooraf was er twijfel, omdat ik vaker dit soort trajecten meegemaakt had, zoals psychologische testen, assessments etc. en over het algemeen wordt aangegeven wat je niet kunt of niet beheerst etc.

 

Wat is er dan anders? Je begint met het invullen van een vragenlijst en op basis van de antwoorden komen twee belangrijke zaken naar boven, enerzijds wordt aangeven WIE je bent en vooral WAT je drijfveren zijn en anderzijds en niet onbelangrijk HOE kom je over naar je omgeving. Als deze twee profielen niet overeenkomen dan haal je niet het maximale uit jezelf. Sandra weet dan met haar expertise jou het inzicht te geven hoe je weer in een modus terecht komt om het maximale uit jezelf te halen. Kortom ze helpt je om regisseur te worden over je eigen leven.

 

KLEUR! gaat uit van wie je bent, wat je sterke punten zijn, dus vooral inzicht krijgen in wat je wel kunt. Uiteraard krijg je allerlei tips en tricks mee om bepaalde cases te behandelen waarvan jij vindt dat je die niet goed aangepakt hebt of om je bepaalde skills eigen te maken. Sandra weet daar op een professionele, pragmatische manier invulling aan te geven.”