Klantervaringen

Uit het ST!R-assessment: “Haar levens- en werkervaring wordt gevoeld in haar aanpak als ervaren coach. Sterk is haar analytische vaardigheid, haar praktische, doelgerichte nuchtere aanpak, gecombineerd met een warm verbindend en vertrouwen gevend vermogen.”

 

“Sandra maakt op een bijna natuurlijke wijze, door gerichte aandacht en goede vragen, de coachvraag expliciet.”

 

“Ze maakt verbindingen helder, waardoor je meer inzicht krijgt in je eigen gedrag en de consequenties daarvan.”

 

“Sandra is resultaatgericht in haar aanpak, ze kenmerkt zich door weinig poespas, en een nuchtere, heldere, duidelijke stijl.”

 

“Sandra is in het contact ontspannen en stevig. Ze structureert en geeft daarmee overzicht, helderheid en zicht op realistische ontwikkelstappen.”

 

“Sandra beschikt over een sterke, zorgvuldige analyse, en een snelle en soepele oordeelsvorming, ze is in staat te schakelen in aanpak en in aandacht op meerdere niveaus.”

 

“Tijdens haar coachen geeft ze alle ruimte om je eigen weg te bepalen en ondersteunt ze jou volledig in het bereiken van dat doel. “

 

“Sandra weet snel aan te geven waar de schoen wringt. Zij weet de juiste vragen te stellen en actief te luisteren.“

 

“Ze verstaat de kunst het probleem achter het probleem te achterhalen. Ze weet symptomen van echte oorzaken te onderscheiden.”

 

“Sandra is in staat jezelf op het goede spoor te zetten. Een kwestie van het intrinsiek motiveren en weer vleugels laten krijgen.”

 

“De training Time Management heeft me echt geholpen. Zonder deze training zou ik onvoldoende vooruitgang hebben geboekt. Bedankt Sandra de Koning!”

 

“De training Effectief deelnemen aan een assessment center was een hele nuttige ervaring voor mij, en het heeft me enorm geholpen bij mijn sollicitaties.”

 

“Ik moet zeggen dat de training Time Management ‘life changing’ voor mij is geweest. Mijn dagelijkse leven ziet er compleet anders uit dan voor de training. Dus ik wilde je nogmaals bedanken voor deze ontzettend interessante ervaring!:).”

 

Ervaringen van klanten met de gedrags- en drijfverenanalyse